Nicole van de Wal

nicole van der wal

Mijn specialisaties zijn:

  • De overgang
  • Diabetes
  • Gezonde voeding en leefstijl
  • Overgewicht en obesitas
  • Ondergewicht
  • Darmklachten en/of Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)/(FODMAPS)

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

Nicole van de Wal

Tel: 0642605779

Klik op het nummer om Nicole te bellen

STUUR NICOLE EEN BERICHT

1 + 3 =

LocatieTijden
Utrecht, Huisartsenpraktijk Vogelenbuurt, Nieuwe Koekoekstraat 85woensdag, oneven weken
Utrecht, Huisartsenpraktijk Tuinwijk, Antonius Matthaeuslaan 1dinsdag
Utrecht, GZC Prinsenhof, Eijkmanlaan 433vrijdag

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en een gezonde levensstijl. Dus na mijn opleiding gezondheidswetenschappen en een vervolgopleiding in Wellness and lifestyle management (beiden in Canada) was de stap naar de opleiding Voeding en Diëtetiek hier in Nederland voor mij een logisch vervolg.

Er is tegenwoordig zoveel informatie over volwaardige voeding en een gezonde leefstijl beschikbaar dat het niet gemakkelijk is om te weten welke keuzes het beste bij jou passen. Het is dan ook niet gek om hierbij een steuntje in de rug te kunnen gebruiken. Graag zou ik, samen met jou, deze uitdaging aangaan. Op een persoonlijke manier wil ik je graag helpen bij het maken van gezonde, maar realistische keuzes om op die manier je doelen te bereiken en te behouden op de langere termijn. Healthy is an outfit that looks different on everybody!

Je kunt bij mij terecht voor alle voedingsgerelateerde- en leefstijl problemen. Zo zie ik onder andere mensen met ondergewicht, overgewicht, overgangsklachten, en darmklachten.

Afspraak maken? Vanaf 1 april 2024 kun je bij mij terecht op de bovenstaande locaties.  Ik ben dan bereikbaar op 06- 42605779

nicole van der wal