Anita Hellemons

Mijn specialisaties zijn:

  • Overgewicht en Obesitas
  • Diabetes Mellitus type 2 en insulineresistentie (6×6 dieet)
  • PDS en functionele buikklachten (Fodmapdieet)
  • Endometriose
  • Voedselallergieën en -intoleranties

Ik begeleid en coach volgens de ACT methode (Acceptance and Commitment Therapy) waarmee je effectieve vaardigheden verkrijgt om beter om te gaan met belemmerende gedachten en situaties.

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

Anita Hellemons
Tel: 06-80168471

Klik op het nummer om Anita te bellen

Stuur ANITA een bericht

7 + 15 =

LocatieTijden
Utrecht, Gezondheidscentrum Kastordreef, Kastordreef 1dinsdag & vrijdag
Utrecht, Huisartsenpraktijk De Gaard, Winklerlaan 1donderdagochtend

Het is in onze maatschappij niet gemakkelijk gezonde keuzes te maken. Goede voeding is belangrijk voor je lichaam, ook om je vitaal en energiek te voelen. Door gezonder te eten, regelmatig te bewegen en op tijd rust te nemen zal jouw kwaliteit van leven verbeteren.

Graag help ik je met een persoonlijk advies op maat. Samen kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe ze voor jou haalbaar zijn. Vanuit mijn persoonlijkheid en eerdere onderzoekservaring werk ik graag evidence based. Ik kan helpen op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en leefstijl, bij zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij mij terecht met overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, COPD, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Ook kan ik helpen met maag- darmklachten, prikkelbaardarm syndroom (FODMAPdieet), een voedselallergie of overgevoelig-heid. Samen zorgen we ervoor dat je weet welke producten goed bij je passen.

Ik kijk ernaar uit je in mijn praktijk te ontvangen. Mocht je liever een video- of telefonisch consult willen dan kan dat ook.