WERKWIJZE

AFSPRAAK MAKEN

Ben je naar een van ons verwezen door je huisarts, praktijkondersteuner of specialist? Of wil je op eigen initiatief een afspraak maken? In ons spreekuuroverzicht kun je zien wie, waar en wanneer spreekuur houdt.

Je kunt gerust rechtstreeks via telefoon of email contact met een van ons opnemen. Wij beheren onze eigen agenda en kunnen direct een afspraak inplannen. 

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt 60 minuten. In dit eerste gesprek nemen wij je persoonlijke gegevens door en bespreken wij onder andere je wensen, doelen, verwachtingen, eet en leefgewoonten, beweegpatroon en medische geschiedenis.  Aan de hand van deze gegevens en jouw lichaamssamenstelling wordt een advies op maat gemaakt. 

Wat neem je mee?

  • identiteitsbewijs;
  • pasje van de ziektenkostenverzekering;
  • de schriftelijke verwijzing van de (huis)arts indien aanwezig;
  • een overzicht van eventuele labuitslagen en/of medicatie
  • een voedingsdagboekje van 2 of 3 dagen is wenselijk.

Vervolggesprekken

De vervolggesprekken duren 15-30 minuten. De inhoud en frequentie van deze gesprekken is zeer divers. Je kunt hierbij denken aan het bespreken van de voortgang, wegen, aanscherpen adviezen, bespreken valkuilen etc.

wat wij doen

Wij bieden diverse diensten op voedingsgebied aan zoals spreekuren en voedingsadvies op de werkvloer. Ook verzorgen wij lezingen en publicaties.

locaties in regio utrecht

Bekijk al onze locaties voor een diëtist bij jou in de buurt en maak een afspraak. Je kunt bij ons terecht voor al je voedingsgerelateerde vragen.

contact

Ben je naar een van ons verwezen door je huisarts of specialist? Of wil je op eigen initiatief een afspraak maken? Neem contact op, wij helpen je graag.