Carlien Harms

Mijn specialisaties zijn:

  • Gewichtsproblematiek
  • Ketogene Therapie
  • Darmproblematiek; oa Fodmapdieet
  • Diabetes en hart- en vaatziekten
  • Eetproblematiek
  • Sport en voeding
  • Parkinson

Ik begeleid en coach volgens de ACT methode (Acceptance and Commitment Therapy) waarmee je effectieve vaardigheden verkrijgt om beter om te gaan met belemmerende gedachten en situaties.

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

Carlien Harms

Tel: 0343-597369

Klik op het nummer om Carlien te bellen

STUUR CARLIEN EEN BERICHT

2 + 13 =

LocatieTijden
Wijk bij Duurstede, Stroband 27maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagmiddag
Wijk bij Duurstede, Medisch Centrum Zandweg, Zandweg 10dinsdagochtend
Wijk bij Duurstede, Weusting Fysiotherapiepraktijk, Klooster Leuterstraat 24 donderdag

Al 28 jaar ben ik met veel passie en gedrevenheid werkzaam als diëtist en sportdiëtist. Voor vrijwel alle voedingsgerelateerde problematiek en advies kun je bij mij terecht.

Ik vind het telkens weer een uitdaging mijn cliënten te begeleiden naar een beter leef- en eetpatroon. Ik ben resultaatgericht en denk samen met jou mee in mogelijkheden vanuit een positieve benadering. Niet alleen het gewicht of de bloedwaarden zijn hierbij een maatstaf; het gaat om jouw hele welbevinden en vitaliteit. Goed eten en drinken heeft veel invloed op je gezondheid. En, niet onbelangrijk, er wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Gezamenlijk streven we naar een resultaat dat ook op lange termijn behouden kan worden. Bij overgewicht en/of diabetes werk ik eventueel met het Biamed concept, of Ketogene therapie indien noodzakelijk bij bijvoorbeeld metabole verstoring.

 

Ik weet als geen ander welke invloed voeding kan hebben op jouw gezondheid en prestaties; zowel fysiek als mentaal. Begin jaren ’90 was ik de snelste vrouw op de 10 km (baan) met een Nederlands record van 32.22 minuten. Mijn topsport-ervaring gebruik ik veelvuldig in mijn werk als sportdiëtist. Acht jaar lang (van 2012 tot en met 2021) was ik werkzaam voor TeamNL waarbij ik samen met een team van  sportdiëtisten Olympische sporters naar EK’s, WK’s en Olympische Spelen heb begeleid.

Uiteraard voorzie ik ook graag mensen die weinig of niet (kunnen) sporten van de meest “up-to-date” voedingsadviezen. Het doel is altijd “winst door voeding” gericht op gezondheid, fitheid en optimaal functioneren en daardoor “presteren”.

Ook verzorg ik presentaties, bijscholingen en workshops op het gebied van voedingsvoorlichting gerelateerd aan gezondheid, bewegen en leefstijl. Voor deze activiteiten en specifieke onderwerpen betreffende sport en voeding kun je altijd contact met mij opnemen.  Voor verdere info over mij en mijn activiteiten kun je ook kijken op: www.carlienharms.nl